zaterdag 31 oktober 2020

Doorzoek onze website

Sunpower E20/333

sunpower-e20-333

De SunPower TM E20-zonnepanelen leveren de hoogste efficiëntie en de beste prestaties op de markt. Aangedreven door de SunPower MaxeonTM celtechnologie levert de E20 Series een totaal omzettingsrendement tot 20,4%. De lagere verhouding van de E20 tussen spanning en temperatuur, het antireflecterend glas en de uitzonderlijke prestaties bij een laag lichtniveau resulteren in een uitzonderlijke energieproductie per piekvermogen in Watt.

 

 

Soluxtec PowerSlate Mono Dark Series 260Wp

stream SE220M-33/D

Een nieuw product in ons gamma is een Powerslate Mono Dark Serie paneel. Dit is een zeer esthetisch en bijna zwart fotovoltaïsch paneel. Het is samengesteld uit 60 mono-kristalijne cellen en heeft een rendement van 250Wp.

 

 

 

 

Stream SE260M-33/D

stream SE220M-33/D

Deze Stream panelen zijn samengesteld uit hoge rendement monokristalliner pv-cellen. Deze modules zijn uitermate geschikt in combinatie met onze SMA omvormers. De modules kunnen worden geïnstalleerd op een plat dak of hellend dak of gevels met montagesets van Schletter. De meest voorkomende installaties zijn netgekoppelde zonnesystemen.

 

 

 

Sanyo HIT240/235HDE4

Sanyo HIT230

Deze HDE module is het nieuwste SANYO product- hier komt de succesrijke HIT celtechnologie in een nieuw celformaat voor. 4 celstukken vormen een zeshoekig honingraatontwerp, het gebruikt de meeste kristalheldere wafel om zo het meeste gebied van de module te laten werken.

 

 

 

 

Sanyo HIP230HDE1

Sanyo HIT230

Dit is het enige paneel dat zelfs met hoge temperaturen hoge prestaties kan leveren, deze HIT solar cell blijft een hogere efficiëntie behouden dan een conventioneel crystalline silicon cell. HIT kan meer milieuvriendelijke energie opwekken dan een ander conventioneel crystalline solar cell.

 

 

 

 

Onze Poll

Wat zoekt u in een PV installatie?

Sharp Sanyo stream_logo_small Sunpower SMA Enphase Soluxtec

Login Formulier